Nyansettelser i THEMA

30. august 2018 | Nyheter

Vi har gleden av å ønske to nye analytikere, Snorre Borgen og Linn Skaret-Thoresen, velkommen som nye analytikere hos oss. Begge er nyutdannede sivilingeniører i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU.

Linn Skaret-Thoresen

Linn Skaret-Thoresen har fordypning innen varme og energiprosesser og innovasjon og entreprenørskap. I masteroppgaven, skrevet i samarbeid med NTNUs Entreprenørskole, undersøkte hun hvilken rolle venture capital (VC) fond spiller som investor i tidligfase cleantech-bedrifter med fokus på hvordan fondene tilfører ikke-finansiell verdi til sine investeringer. I løpet av studiene har hun vært på utveksling ved University of Cape Town, og hatt sommerjobb hos SINTEF Energi. I sommerjobben fikk hun god kjennskap til det norske kraftsystemet, med spesielt fokus på forbrukerfleksibilitet og den muligheten det representerer.

 

 

Snorre Thorsønn Borgen

Snorre Borgen har fordypning innen kraftsystemer og anvendt økonomi og optimering. Han har i løpet av studiene hatt internships i Powel, Statnett og Statkraft Markets i Düsseldorf, noe som har gitt ham bred kjennskap til både nordiske og europeiske kraftmarkeder. I løpet av studiene var han på utveksling ved University of Hong Kong, og etter mastergraden studerte han Kinesisk ved samme universitet i ett år. I masteroppgaven, skrevet i samarbeid med Trønder Energi, skrev han om optimal investering i komponenter for et isolert microgrid.